Slakkengang

Gelderlander Nmg eo

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. NIJMEGEN - De voetbalsters van Trekvogels hebben in de openingswedstrijd van het seizoen streekgenoot Woezik verpulverd. De hoofdklassederby eindigde zondagmiddag in 10-0 in het voordeel van de Nijmeegsen.
  2. NIJMEGEN - Een duatlonwedstrijd op eredivisieniveau in Nijmegen is zondag afgelast, omdat het parcours volgens de organisatie te onveilig was. De beslissing werd genomen nadat er bij races in lagere divisies - eerder op de dag - ongelukken waren gebeurd.
  3. Een dj-set heeft zondagmiddag vlam gevat in een woning aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. Alle bewoners moesten door de brand het pand verlaten.
  4. GROESBEEK - Koploper af, ongeslagen status kwijt. De Treffers staat na de nederlaag van zaterdag tegen Koninklijke HFC (2-3) met beide benen op de grond. Trainer Leeroy Echteld moet na de achtste wedstrijd van het seizoen de Groesbeekse glasscherven opvegen.
  5. NIJMEGEN - NEC praat vanaf vandaag met de mogelijke opvolgers van Ted van Leeuwen. De nieuwe technisch directeur kan verder bouwen op zijn werk, maar moet ook een aantal zaken significant anders aanpakken.