Slakkengang

Gelderlander Nmg eo

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. Het aantal vluchten op Schiphol en de luchthavens van Rotterdam en Eindhoven moet drastisch omlaag. De Nijmeegse milieuorganisatie MOB van voorzitter Johan Vollenbroek vraagt minister van Landbouw Slaghouwer in te grijpen. Doet hij dat niet, dan stapt MOB naar de rechter.
  2. Ze waren dit seizoen het eerste stel uit Boer zoekt vrouw van wie de vonken afspatte. Eindelijk mogen Jouke en Karlijn hun liefde van de daken schreeuwen. Interview over pruiken, bekendheid en met elkaar gezien worden.
  3. OOIJ - De politie krijgt de laatste tijd meldingen over mannen die zichzelf bevredigen op de Bisonbaai in Ooij. Dat zouden ze in het zicht van andere bezoekers doen. Dat schrijven wijkagenten op Instagram.
  4. NIJMEGEN - Een energieke, positieve man die midden in het leven stond: zo kenmerken nabestaanden Ben Otten (83), de markante Nijmeegse 50Plus-lijsttrekker en voorzitter van de ouderenbond. Het verdriet om zijn dood is groot.
  5. In de Dromedarisstraat snoeit een man zijn struiken in de voortuin. Hij knoopt een praatje aan met een buurvrouw over het weer, een postbode wordt vriendelijk begroet. Achter hem wandelt een groepje studenten van het naastgelegen roc over straat.