Gelderlander Nmg eo

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. NIJMEGEN - NEC leeft tussen hoop en vrees toe naar het duel in de eerste divisie bij NAC van vrijdag. De eerstedivisionist uit Nijmegen kampt met meerdere coronagevallen binnen de selectie. Op de laatste training voorafgaand aan de topper ontbraken acht spelers.
  2. OOIJ - Dinsdagavond werd er één schaap gegrepen in de Ooijpolder: woensdagavond werden twee schapen dood gebeten. Nog eens twee moesten worden afgemaakt. Het heeft er steeds meer schijn van dat een wolf de dader is.
  3. WINTERSWIJK - De verse besmettingscijfers leren dat in Winterswijk, Oude IJsselstreek en Rheden nog niet eerder zoveel besmettingen waren dan de afgelopen 24 uur. Maar opgeteld bij de cijfers van gisteren springt vooral de West Betuwe er uit.
  4. MILLINGEN - Millingen heeft vandaag met een erehaag afscheid genomen van Theo van der Velden, een 'dorpsmens in hart en nieren’ zoals hij omschreven wordt.
  5. NIJMEGEN - Laten we met z'n allen alsjeblieft een beetje voorzichtiger zijn, luidt de hartenkreet van Marjon Klomps uit Nijmegen. Haar 18-jarige zoon lapte de coronaregels aan zijn laars want hij had wel weer zin in een feestje. Dit bleek een brandhaard met alle gevolgen van dien. De ene na de andere coronabesmetting stapelt zich op en tientallen mensen zitten in quarantaine. Hoe gaat zoiets? Tien dagen verder zitten al vijftig mensen in quarantaine.