Slakkengang

Gelderlander Nmg eo

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. MILLINGEN - Na bijna zeventien jaar verdwijnen de wisselcolumns van Thé de Pruus en Opsnijder uit De Gelderlander. Het duo gaat met verdiend pensioen. De twee schrijvers ontmoeten elkaar eenmalig op het Leugenbankje aan de Rijndijk van Millingen voor een afscheidsgesprek.
  2. NIJMEGEN - In Orchestre Partout spelen bewoners van asielzoekerscentra samen. Ook Nijmegen heeft een orkest van vluchtelingen. Het geeft zondag een concert in de Lindenberg. ,,Muziek is een internationale taal. Iedereen kan meedoen.”
  3. We vroegen jullie welke dieren in jouw buurt wereldberoemd zijn. Onze regio blijkt behoorlijk wat diersterren te kennen. We hebben de meest bijzondere voor je op een rij gezet.
  4. NIJMEGEN - ‘De Gelderlander’ gaat verder op zoek naar de ziel van de Nijmegenaar. Bekende en onbekende Nijmegenaren, die hier geboren en getogen zijn, vertellen levensverhalen in de serie De Nijmeegste. Vandaag Ashley (1995), die als professioneel ervaringsdeskundige vertelt over haar leven in instellingen van jeugdzorg en als dakloze jongere.
  5. Ik hou van voetbal, als kind kon ik er al van genieten. Tuurlijk zit ik al vele jaren bij NEC op de tribune. Ik kijk ook graag op tv naar wedstrijden. Maar de laatste tijd begin ik me steeds vaker te ergeren aan voetballers.