Gelderlander Nmg eo

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. NIJMEGEN - De oefenwedstrijd van De Treffers tegen NEC was dinsdagavond live te zien bij FOX Sports. Alleen voor de echte doorzetters, zullen we maar zeggen. NEC won met 2-0 in Groesbeek, maar vooral in de eerste helft viel er weinig te beleven.
  2. NIJMEGEN - De Nijmeegse boswachter Tim Hogenbosch heeft dinsdagochtend een Duits gezin betrapt, dat gekampeerd had op het Waalstrandje bij de Bisonbaai. De Duitsers waren tegen de regels in met het hele gezin aan het kamperen middenin de natuur.
  3. NIJMEGEN - De Waalbrug is volgend weekeinde (vrijdagavond 14 tot en met maandagochtend 17 augustus) afgesloten voor ál het verkeer. Het werk zit er dan al goeddeels op: vanaf die maandagochtend kunnen automobilisten over het vernieuwde brugdek van de Waalbrug rijden.
  4. NIJMEGEN - Een drogist aan de Molenweg in Nijmegen is maandagochtend overvallen. De dader dreigde met een mes en maakte geld uit de kassa buit.
  5. Goed nieuws! Gelders zwemwater wordt steeds schoner. De laatste jaren wordt de kwaliteit van plassen en rivieren waar gezwommen mag worden in de regio namelijk steeds vaker met ‘uitstekend’ of ‘goed’ beoordeeld door het Europees Milieuagentschap (EEA).