Gelderlander Nmg eo

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. Inwoners van Berg en Dal die zonnepanelen willen leggen, hun huis willen isoleren of een nieuwe cv-ketel willen plaatsen, kunnen voor subsidie niet meer terecht bij de gemeente.
  2. WIJCHEN - Wellnessresort Thermen Berendonck zet maandag al de deur weer open, maar voor een beperkt aantal gasten. Bezoekers moeten het wel nog tot 1 juli zonder de saunaruimtes stellen en uitgebreid douchen is er nog niet bij.
  3. NIJMEGEN - Scholieren die de komende weken ondanks coronamaatregelen in de bus of de trein stappen om naar school te gaan, hoeven geen ontheffing te laten zien.
  4. Het doet pijn bij fans van Paul McCartney: vanavond zou hij optreden in het Goffertpark. Maar ja, corona. Vaker lieten grote sterren het afweten op Nederlandse bodem, om diverse redenen. Over afgelaste shows door dronkenschap, te veel pillen en zelfs een huwelijkscrisis.
  5. NIJMEGEN - Coronapatiënten die nu nog op de intensive care liggen, liggen er vaak al lang: gemiddeld 41 dagen, dus al sinds half april. Ze hebben ook geen corona meer, maar kampen vaak vooral nog met gevolgen van het lange verblijf op de ic.