KNMI

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
KNMI: Verwachtingen
 1. Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is zwaar bewolkt en vooral in de noordwestelijke helft valt er af en toe (mot)regen. In een strook van Zeeland naar Twente is het bovendien lokaal erg nevelig of mistig. In zuidoosten en uiterste noorden kunnen enkele opklaringen voorkomen. Vooral daar waar het opklaart is er kans op mist(banken). De minima lopen uiteen van lokaal -1°C in het noorden tot 8°C aan de westkust. De wind is meest zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.

  Vrijdag is het half tot zwaar bewolkt met in de ochtend eerst nog kans op mist(banken) en plaatselijk lichte regen of motregen. In de middag blijft op de meeste plaatsen droog en maakt het zuiden kans op enkele opklaringen. De maxima liggen tussen 6°C in het noorden en 10°C in het zuidoosten. De zwakke wind wordt oostelijk. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 26/11/2020 19.59 uur LT

    

 2. Wisselend bewolkt, weinig wind, meest droog en middagtemperaturen rond 6°C, met in de nachten lokaal kans op lichte vorst.
  Uitgifte: 26/11/2020 04.15 uur LT
 3. Donderdag 03 december tot en met donderdag 10 december
  Grote (80%) kans op een aanhoudend rustig en meest droog weertype met temperaturen rond of onder normaal met een kans op nachtvorst. Aan het einde van de periode neemt een overgang naar een wisselvallig weertype met temperaturen rond of boven normaal en meer wind toe.
  Uitgifte: 26/11/2020 04.15 uur LT